top of page

Fijn dat je hier even komt kijken, mijn hele leven draait om paarden. Van kleinsaf droomde ik ervan, ik had een boek 'Tiny leert paardrijden' en zo is mijn paardenleven ontstaan! Op mijn negende verjaardag kreeg ik als verjaardagskado een les op een kleine manège in de buurt, die brandde af en toen ben ik naar Meerdaalhof gegaan. Heel veel tijd doorgebracht, kampen, wandelingen, dressuurwedstrijdjes, jonge paarden zadelmak gemaakt, mee helpen voederen, hoofdstellen gepoetst in ruil voor een wandeling,...een zalige tijd was het!!

Toen ik afstudeerde kocht ik mijn eerste warmbloedhengstje, Quick, alles zelf gedaan qua opvoeding en opleiding, een fantastisch vriend waar ik uren mee door de bossen reed. Door omstandigheden een andere thuis gezocht voor Quick waar hij mocht blijven tot het einde.

Toen ik Geert leerde kennen kocht ik mijn Haflinger, Jana. Ze groeide uit tot een zeer breed paard en algauw kwam ik het gekende probleem tegen van...zadels!

Dankzij Jana ben ik uitgekomen op Ghost en leerde ik de boomloze wereld kennen waarvoor ik ze tot de dag van vandaag zeer dankbaar voor ben! Jana heb ik jammer genoeg op 9-jarige leeftijd laten inslapen, ze had insulineresistentie en de symptomen werden jaar na jaar erger en chronisch. 

Geert en ik hadden via zijn werk als hoefsmid de wereld van de trekpaarden leren kennen, onze Brabantse trots!

Ondertussen hebben we 2 Belgen Lotje en Sia. Lotje gaat in de koets en onder het Ghostzadel met mij, met Sia wil ik bitloos gaan rijden.

We zijn lid geworden van een trekpaardenvereniging en we nemen deel aan tal van activiteiten.

 

Indien ik je interesse geprikkeld hebt om een Ghostzadel uit te testen, laat maar weten!

Tot later misschien! Groetjes, Ingrid.

bottom of page