top of page
VERKOOPSVOORWAARDEN

- Een zadel kan besteld worden via mail. Indien je speciale wensen hebt, of verdere informatie wilt, kun je mailen naar beterboomloos@gmail.com of bellen naar 0468.12.91.98. 

- De standaard levertijd van Ghost zadels en accessoires is 6 -12 weken (hangt van de drukte af). Sommige producten zijn op voorraad, mail hier gerust even over.

- Ghost Standaard modellen: - Geen Julia leder of Nappa, geen diamanten of nagels, alle leder en materialen blijven wel combineerbaar, extra ringen, glitter of slangenprint kan ook.

- Voor een kleine meerprijs met dat tikkeltje extra - In hoogwaardig Julia leder of Nappa met diamanten of nagels, basis en kussens altijd in hetzelfde leder als je zadel, randen mooi rond afgewerkt in de kleur dat je wenst.

- Voor speciale bestellingen geldt een verplichte afname. Onder standaard verstaan we: zwart en bruin vetleer, zwart en bruin gladleer, zwart en bruin micropell en zwart en bruin nubuck. Geldend voor de beschikbare modellen. Als je iets naar wens laat maken (plattere wrongen, geen wrongen met lange zweetbladen), geldt er ook een verplichte afname. Mocht je een standaard model hebben besteld en het bevalt om wat voor reden dan ook niet, kan hij binnen 14 dagen geretourneerd worden. Wij betalen de aankoopprijs minus 10% terug. Uiteraard nemen wij alleen zadels terug die in goede staat zijn en enkel minimale gebruikerssporen hebben.

- De zadels worden verzonden via Bpost zodra deze binnen zijn. Je ontvangt hiervan een Track&Trace code.
- Het is ook mogelijk om op afspraak je zadel, of andere toebehoren af te halen. Om zeker te zijn van je aankoop, raad ik altijd aan, een zadel te testen gedurende 1 -2 weken. 30,- per week, 2e week 15,-.

- Ik kom aan huis met verschillende modellen voor 50,- en neem ruim de tijd om alles samen te bekijken.

Km vergoeding aan 0,35 euro/km vanaf 10 km
 

- Er zit standaard een fabrieksgarantie van 1 jaar op de Ghost zadels. Schade toegebracht door uzelf, uw paard of door derden kunnen wij niks aan doen.

 

- Mocht u binnen 14 dagen na het terugsturen van het testzadel overgaan tot koop van een nieuw zadel, krijgt u de testkosten terug.
Een verrekening achteraf wordt niet gedaan.  (geldt niet voor 2e hands zadels)

Privacy


- Deze website maakt geen gebruik van cookies

- We verzamelen geen informatie.

- Wanneer u ons een e-mail stuurt, zullen we deze alleen gebruiken om u te helpen en geen informatie delen die u ons geeft.

- Er wordt geen informatie naar derden gestuurd.

- Als u op deze website een foto vindt die van u is en u niet wilt dat deze wordt gepubliceerd, laat het ons dan weten en deze wordt zo snel mogelijk verwijderd.

 

Neem voor meer informatie contact met mij op

Valvekens Ingrid & Vanderlick Geert

+32 (0) 468 12 91 98
+32 (0) 477 77 86 97


Kunst & hoefsmederij / beterboomloos
BTW: BE 0894625852

bottom of page